طرز تهیه نان سومون اکمک:
مواد لازم:
- 4لیوان آرد هر لیوان معادل 250 میلی
- یک و نیم لیوان آب ولرم
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک حبه قند
- نصف پاکت خمیر مایه خیس
طرز تهیه نان سومون اکمک:
داخل ظرف همزن خمیر مایه آب ولرم نمک قند و قبل از هم زدن سه لیوان آرد را اضافه می کنیم بعد از همزدن کم کم لیوان چهارم آرد را هم اضافه کرده و تقریبا 5 دقیقه با همزن میزنیم و روی خمیر را پوشانده یک ساعت استراحت می دهیم. روی میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به 8 قسمت تقسیم می کنیم و 5 دقیقه دوباره استراحت می دهیم.
بعد مثل من خمیر را شکل میدهیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم قرار میدهیم و رویش را با سینی دیگری پوشانده 15-20 دقیقه دوباره استراحت میدهیم بعد کناره های خمیر را با چاقو ی تیز یا تیغ برش سطحی میدهیم روی خمیر را مجدد با سینی پوشانده و داخل فر که از قبل با 250 درجه گرم شده حدود یک ربع می پزیم بعد سینی رویی را برداشته و دوباره داخل فر می گذاریم تا روی نان ها طلایی شود.
نکته: داخل فر ظرف کوچکی آب بگذارید.
نوش جان