نماد سایت دریای شرق

کیک قهوه شکلات : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

کیک قهوه شکلات

خامه را داخل ظرف ریخته و روی اجاق کمی گرم می کنیم و بعد از اینکه خاموش کردیم تکه های شکلات را اضافه کرده وتا حل شدن کامل شکلات ها هم میزنیم. بعد نوتلا را هم اضافه کرده و می گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه کیک قهوه شکلات:

مواد لازم:

برای خیس کردن کیک:

مواد میانی:

طرز تهیه کیک قهوه شکلات:

شیر و کرم شانتی را 3-4 دقیقه باهم زن میزنیم بعد نوتلا را اضافه کرده دوباره هم میزنیم.
مواد گاناش :

خامه را داخل ظرف ریخته و روی اجاق کمی گرم می کنیم و بعد از اینکه خاموش کردیم تکه های شکلات را اضافه کرده وتا حل شدن کامل شکلات ها هم میزنیم. بعد نوتلا را هم اضافه کرده و می گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه کیک: تخم مرغ و شکر 8-10 دقیقه با همزن میزنیم سپس به جز آرد و پکنگ پودر تمام مواد را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و پکنیگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد کیک را داخل ظرف پیرکسی که چرب کردیم چها گوش ریخته و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده ایم به مدت 30 حدود دقیقه می پزیم . از فرخارج کردن کرده و بعد از ولرم شدن کیک را با شیر و نسکافه خیس می کنیم. بعد کرم شانتی که از قبل آماده کرده ایم به طور مساوی هر طرف کیک را می پوشانیم. و در آخر باگاناش آماده شده روی کیک را می پوشانیم و یک شب در یخچال استراحت می دهیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل