نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان گردویی با روش آسان در خانه

طرز تهیه نان گردویی

داخل کاسه آب و شیر ولرم را ریخته تمام مواد به جز آرد را اضافه می کنیم . آرد را به تدریج اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم .

طرز تهیه نان گردویی:

مواد لازم:

برای داخل خمیر:

طرز تهیه نان گردویی:

داخل کاسه آب و شیر ولرم را ریخته تمام مواد به جز آرد را اضافه می کنیم . آرد را به تدریج اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم .

بعد از استراحت خمیر را به 10 چانه تقسیم می کنیم . کره را آب کرده و با روغن مایع مخلوط می کنیم . هر چانه را تا جایی که می توانیم باز می کنیم . کره و روغن می مالیم و گردو می پاشیم و چانه بعدی را باز کرده و روی اولی قرار می دهیم و باز کره و روغن زده و گردو می ریزیم و همین طور تا آخرین چانه ادامه می دهیم.

خمیر را به عرض 3سانت برش می دهیم و مانند فیلم تاب داده و در سینی فر که کاغذ روغنی اندخته ایم می چینیم و دوباره 10دقیقه استراحت می دهیم و با زرده تخم مرغ رو مال می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل