نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی به روش آسان در خانه

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

برای کرم به جز پودر کرم شانتی و پنیر لبنه همه مواد را مخلوط کرده و از صافی رد کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید تا قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ای ریخته با نایلکس رویش را بپوشانید تا سرد شود.

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :

مواد کیک:

مواد کرم:

برای خیس کردن کیک:

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :

برای کرم به جز پودر کرم شانتی و پنیر لبنه همه مواد را مخلوط کرده و از صافی رد کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید تا قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ای ریخته با نایلکس رویش را بپوشانید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن پودر کرم شانتی و پنیر لبنه را اضافه کرده و خوب با هم زن بزنید.


برای کیک سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
سفره را با پودر شکر و نمک با هم زن بزنید تا از ظرف نریزد.
زرده را با آب ولرم خوب با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود و با سفیده مخلوط کنید آرد و کاکائو و پکنیک پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم .


مواد کیک را داخل قالب کمربندی 22 در 30 یا ظرف پیرکس حدود این اندازه بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده با کنترل بپزید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک را به سه لایه تقسیم کنید.


شیر و آب و شکر و نسکافه را مخلوط کنید و هر لایه با این مواد خیس کنید و از کرم روی کیک بریزید. و صاف کنید.
روی کیک را با نایلکس پوشانده و چند ساعت داخل یخچال استراحت دهید. بهتر است یک شب در یخچال بماند.
قبل از برش روی ترامیسو پودر کاکائو الک کنید و بعد برش بزنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل