طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :
مواد کیک:
- 4 عدد تخم مرغ
- یک بن انگشت کمتر از یک لیوان شکر
- یک پنس نمک
- نصف استکان آب ولرم
- یک بند انگشت کمتر از دو استکان آرد
- دو قاشق کاکائو
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
مواد کرم:
- یک لیتر شیر
- یک لیوان شکر
- دو و نیم فنجان قهوه آرد
- یک کنیم قاشق پر غذاخوری نشاسته
- دو عدد زرده تخم مرغ
- یک پاکت وانیل
- 400 گرم پنیر لبنه ( از آبش استفاده نکنید )
- نصف پاکت کرم شانتی
برای خیس کردن کیک:
- یک لیوان شیر
- دو لیوان آب
- دو قاشق غذاخوری نسکافه
- یک قاشق شکر
طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :
برای کرم به جز پودر کرم شانتی و پنیر لبنه همه مواد را مخلوط کرده و از صافی رد کنید و روی حرارت با هم زدن مدام بپزید تا قوام بگیرد از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ای ریخته با نایلکس رویش را بپوشانید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن پودر کرم شانتی و پنیر لبنه را اضافه کرده و خوب با هم زن بزنید.
برای کیک سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
سفره را با پودر شکر و نمک با هم زن بزنید تا از ظرف نریزد.
زرده را با آب ولرم خوب با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود و با سفیده مخلوط کنید آرد و کاکائو و پکنیک پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم .
مواد کیک را داخل قالب کمربندی 22 در 30 یا ظرف پیرکس حدود این اندازه بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده با کنترل بپزید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک را به سه لایه تقسیم کنید.
شیر و آب و شکر و نسکافه را مخلوط کنید و هر لایه با این مواد خیس کنید و از کرم روی کیک بریزید. و صاف کنید.
روی کیک را با نایلکس پوشانده و چند ساعت داخل یخچال استراحت دهید. بهتر است یک شب در یخچال بماند.
قبل از برش روی ترامیسو پودر کاکائو الک کنید و بعد برش بزنید.
نوش جان