نماد سایت دریای شرق

شیرینی باقلوای فندقی : طرز تهیه با روش آسان در خانه

شیرینی باقلوای فندقی

شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت بجوشانید تا قوام بگیرد در آخر آبلیمو را را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

شیرینی باقوای فندقی

طرز تهیه شیرینی باقلوای فندقی:

مواد لازم:

لایه میانی:

مواد شربت:

طرز تهیه شیرینی باقلوای فندقی:

شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت بجوشانید تا قوام بگیرد در آخر آبلیمو را را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.


سه تا یوفکا را روی هم بگذارید و وسطش کره بمالید و دو قاشق از مواد میانی روی آخرین لایه گذاشته و رول می کنیم به طول سه سانت برش زده و داخل ظرف می چینیم همه ی یوفکا ها را به این شکل آماده می کنیم در آخر روی شیرینی ها کره می مالیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی باقلوا ها می پزیم.


وقتی از فر خارج کردیم شربت داغ را روی باقلوا می ریزیم. و می گذاریم تا شربت کامل کشیده شود.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل