نماد سایت دریای شرق

کیک رولی سیب : طرز تهیه با روش اسان و حرفه ای در خانه

کیک رولی سیب

تا طلایی شدن روی کیک بپزید. بعد از در آوردن از فر کمی صبر کنید تا خنک شود فوری رول نکنید. کیک را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیری را جدا کنید.

طرز تهیه کیک رولی سیب:

مواد میانی:

مواد کیک:

طرز تهیه کیک رولی سیب:

نکته:

تا طلایی شدن روی کیک بپزید. بعد از در آوردن از فر کمی صبر کنید تا خنک شود فوری رول نکنید. کیک را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیری را جدا کنید.
دو قاشق کره را داخل تابه بریزید و سیب رنده شده و شکر را اضافه کنید و تا کشیده شدن آب سیب ها بپزید. یک قاشق دارچین اضافه کرده و درقالبی که کاغذ روغنی انداختیم پهن می کنیم و یک دست صاف می کنیم.


برای کیک شکر و تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم تا شکر حل شود و کرم رنگ شود. روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم آرد و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا یک دست شود و روی مواد سیب صاف پخش میکنیم و در فری که از قبل روی170 درجه گرم شده 15دقیقه می پزیم بعد از فر خارج کرده و روی کاغذ روغنی دیگری بر گردانده و رول می کنیم و در دمای اتاق می گذاریم تا خنک شود روی رولت پودر قند پاشیده و برش می زنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل