نماد سایت دریای شرق

کیک باقلوا با بافت نرم و طعم عالی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای

کیک باقلوا

ابتدا شربت را تهیه کنید بعد از به جوش آمدن 25دقیقه با حرارت کم بجوشانید و بعد آبلیمو اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه کیک باقلوا:

مواد لازم:

مواد کیک:

برای شربت:

طرز تهیه کیک باقلوا:

ابتدا شربت را تهیه کنید بعد از به جوش آمدن 25دقیقه با حرارت کم بجوشانید و بعد آبلیمو اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود.
10 عدد یوفکا را از وسط نصف کنید و برای اینکه خشک نشود داخل پلاستیک بگذارید ظرف پیرکس را چرب کرده و 10لایه یوفکا را با چرب کردن هر لایه داخل ظرف قرار دهید.


برای کیک همه مواد را مخلوط کرده کمی از مایع کیک سفت تر هست روی یوفکا ها پخش می کنیم و صاف می کنیم و 10لایه بعدی یوفکا را همین طور با چرب کردن لایه ها روی مواد کیک قرار می دهیم.


بعد با چاقوی تیز برش میزنیم برش زدن کمی سخت است برای همین چاقو باید تیز باشد و چاقو را کمی خیس کنیم.
داخل فری که از قبل روی 180درجه گرم کرده ایم می گذاریم نزدیک پخت درجه فر را روی 175قرار می دهیم.
ده دقیقه بعد از در آوردن از فر شربت سرد شده را روی باقلوا میریزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل