طرز تهیه نان رولی و دارچین:
مواد لازم:
- یک لیوان شیر ولرم ( لیوان 200 میلی )
- یک پاکت خمیر مایه خشک
- 100گرم کره هم دمای محیط
- یک عدد تخم مرغ
- نصف استکان شکر
- 4لیوان آرد
لایه میانی:
- یک لیوان شکر که نصفش رو میتونیم از شکر قهوه ای استفاده کنید
- دو قاشق دارچین
- 70 کرم کره هم دمای محیط
مواد رویه:
- 100 گرم پنیر لبنه
- 50 گرم کره هم دمای محیط
- 4 قاشق پودرشکر
- دو پاکت وانیل شکری
طرز تهیه نان رولی و دارچین:
کره شکر تخم مرغ شیر و خمیر مایه را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم. روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم و رویش کره گرم شده می مالیم و شکر و داچین را خوب پخش می کنیم .
بعد رول کرده و به اندازه دو بند انگشت برش میزنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله قرار می دهیم دو باره رویش نایلک کشیده و یک ساعت دیگر استراحت می دهیم. در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده حدود 20 دقیقه تا طلایی شدن روی نانها می پزیم.
برای رویه پنیر و کره و پودر شکر و وانیل را با هم زن خوب می زنیم و وقتی نان ها کمی ولرم شد از این رویه روی نانها می مالیم.
نوش جان