نماد سایت دریای شرق

کیک با سس پرتقالی طرز تهیه به روش اسان در خانه

کیک با سس پرتقالی

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود روغن و آب و رنده پوست پرتقال را هم مخلوط کنید آرد و پکینگ پودر را هم اضافه کنید و خیلی کم در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و مواد کیک را داخل ظرف ریخته و در فری که از قبل روی 170درجه گرم شده 25-30 دقیقه با کنترل بپزید.

طرز تهیه کیک با سس پرتقالی :

مواد کیک:

برای لایه سفید:

مواد سس پرتقالی :

برای خیس کردن کیک:

طرز تهیه کیک با سس پرتقال:

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. روغن و آب و رنده پوست پرتقال را هم مخلوط کنید آرد و پکینگ پودر را هم اضافه کنید و خیلی کم در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و مواد کیک را داخل ظرف ریخته و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده 25-30 دقیقه با کنترل بپزید.


برای سس پرتقالی تمام مواد سس را مخلوط کنید و روی حرارت کم با هم زدن مدام بپزید.
بعد از سرد شدن کیک با خلال دندان سطح کیک را سوراخ کنید و با یک لیوان شیر کیک را خیس کنید .


پور کرم شانتی را با شیر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد و روی سطح کیک یکدست پخش کنید.
سس سرد شده را هم روی کرم شانتی بریزد و صاف کنید.
کیک را یک شب داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و تزئین کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل