نماد سایت دریای شرق

نان پیده ی رمضان : طرز تهیه به روش اسان در خانه

نان پیده ی رمضان

شیر و آب را مخلوط می کنیم و خمیر مایه را می ریزیم و حل می کنیم بعد شکر و نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم و روز می دهیم خمیر باید نرم باشد و کمی حالت چسبندگی داشته باشد.

نان پیده ی رمضان

طرز تهیه نان پیده ی رمضان:

مواد لازم:

طرز تهیه ی نان پیده ی رمضان:

شیر و آب را مخلوط می کنیم و خمیر مایه را می ریزیم و حل می کنیم . بعد شکر و نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم . آرد را کم کم اضافه می کنیم و روز می دهیم خمیر باید نرم باشد و کمی حالت چسبندگی داشته باشد.


روی خمیر را پوشانده و 40دقیقه استراحت می دهیم بعد خمیر را تو قسمت می کنیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چانه ها را روی کاغذ روغنی می گذاریم و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت می دهیم بعد از یک ربع ب خمیر را باز کرده و با انگشتان دست شکل پیده می دهیم و با زرده رومال می زنیم و دوباره 10دقیقه استراحت می دهیم. می توانید کنجد یا سیاهدانه بپاشید.


در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن دوی پیده ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل