نماد سایت دریای شرق

قرابیه خیس نارنگی : طرز تهیه شیرینی ترکیه ای با روش اسان در خانه

قرابیه خیس نارنگی

سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا گف کند و از ظرف نریزد یک و نیم لیوان پودر نارگیل اضافه می کنیم اگر کم بود بقیه را هم با کنترل اضافه می کنیم و به شکل توپک های کوچکی در آورده و کنار می گذاریم.

قرابیه خیس نارنگی

طرز تهیه قرابیه خیس نارنگی:

مواد لازم:

طرز تهیه قرابیه خیس نارنگی:

سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا گف کند و از ظرف نریزد یک و نیم لیوان پودر نارگیل اضافه می کنیم اگر کم بود بقیه را هم با کنترل اضافه می کنیم و به شکل توپک های کوچکی در آورده و کنار می گذاریم.


تمام مواد قرابیه را مخلوط می کنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم تا به دست نچسبد و خمیر نرمی تهیه شود.
مقداری از برداشته کف دست پهن می کنیم و از توپک نارگیلی وسطش گذاشته و گرد می کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده 13_14 دقیقه می پزیم.


برای شربت شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذآریم بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کرده و 3 دقیقه می جوشانیم و کنار می گذاریم تا ولرم شود. وقتی قرابیه ها از فر خارج کردیم و کمی از داغی افتاد یکی یکی7_8 ثانیه داخل شربت ولرم می اندازیم و در آورده کنار می گذاریم می توانید با پودر پسته و شکلات آب شده روی قرابیه ها را تزئین کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل