نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک سورپرایز با روش اسان در خانه

طرز تهیه کیک سورپرایز

ابتدا خامه را روی حرارت تا رسیدن به نقطه جوش گرم می کنیم. از روی حرارت برداشته و شکلات ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکلات‌ها کامل حل شود.

طرز تهیه کیک سورپرایز

طرز تهیه کیک سورپرایز:

مواد لازم:

مواد محلبی:

طرز تهیه کیک سورپرایز:

ابتدا خامه را روی حرارت تا رسیدن به نقطه جوش گرم می کنیم. از روی حرارت برداشته و شکلات ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکلات‌ها کامل حل شود.


بيسکوئيت ها را کامل پودر می کنیم و سس شکلاتی را داخل بيسکوئيت می ریزم و با دست خوب ورز می دهیم. اگر سفت بود کمی شیر سرد می توانیم اضافه کنیم داخل استکان یا پیاله به اندازه دلخواه نایلکس کشیده از مواد با اندازه دلخواه برداشته و کف و دیواره های قالب پهن می کنیم که نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم شود.


شیر آرد نشاسته و شکر و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط با هم زدن مدام می پزیم. وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته پودر نارگیل و وانیل را هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی کمی میزنیم تا کامل یکدست شود و از داغی بیافتد. داخل فنجانها را با محلبی پر می کنیم و از مواد خمیری با کف دست به اندازه قالب بازکرده و روی قالب را کامل پوشش می دهیم و کناره ها را به هم می چسبانم و دوباره با نایلکس کامل می پوشانیم و داخل یخچال 3_4 ساعت استراحت می دهیم . بعد از قالب خارج کرده و با شکلات آب شده تزئین می کنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل