نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک توت فرنگی

برای کیک تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود در حال هم زدن آب جوش را هم اضافه می کنیم و 5 دقیقه با همزن می زنیم روغن مایع را هم مخلوط می کنیم مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم ظرف پیرکس را چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل می پزیم. (35_40 دقیقه)

طرز تهیه کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک توت فرنگی:

مواد کیک:

منواد کرم:

مواد ژله توت فرنگی:

طرز تهیه کیک توت فرنگی:

ابتدا توت فرنگی را خرد کرده شکر و آبلیمو اضافه کرده و کنار می گذاریم.
برای کیک تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود در حال هم زدن آب جوش را هم اضافه می کنیم و 5 دقیقه با همزن می زنیم روغن مایع را هم مخلوط می کنیم مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم ظرف پیرکس را چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل می پزیم. (35_40 دقیقه)


برای تهیه کرم همه مواد به غیر از آبلیمو و کره و پوست لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم در حال هم زدن می پزیم. وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره آب شود .بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و و چند دقیقه با همزن هم می زنیم.(اگر طعم لیمو دوست ندارین می تونید از وانیل استفاده کنید.) روی کرم را با پلاستیک پوشانده و می گذاریم تا سرد شود و هرازگاهی هم می زنی تا رویه نبندد.


بعد از اینکه کیک را از فر در آوردیم کمی که از داغی افتاد شیر سرد را روی کیک پخش می کنیم.
وقتی کرم و کیک هر دو سرد شدن کرم را روی کیک یک دست پخش می کنیم.
آب توت فرنگی ها را جدا می کنیم حدود یک و نیم لیوان می شود نصف لیوان آب هم اضافه می کنیم با دو قاشق نشاسته مخلوط کرده و روی حرارت ملایم با هم زدن مدام می پزیم وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته و توت فرنگی ها را اضافه می کنیم و روی کرم پخش می کنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل