طرز تهیه نان پوچا :
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- یک استکان ماست
- یک استکان روغن مایع
- یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری)
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک قاشق مرباخوری سرکه
- یک عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال)
- آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد
مواد میانی:
- پنیر لر یا هر پنیری
برای رومال:
- زرده تخم مرغ
- یک قاشق مرباخوری روغن مایع
- یک قاشق چایخوری شیره انگور
- کنجد
طرز تهیه نان پوچا:
تمام مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود از خمیر تکه های کوچکی برداشته و پهن کرده و داخل خمیر پنیر قرار داده و با دست شکل می دهیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته این می چینیم.
زرده را با روغن مایع و شیره انگور مخلوط کرده و رومال می زنیم و کنجد می پاشیم و در فری که روی175 درجه گرم شده تا طلای شدن روی پوچا ها می پزیم.
نوش جان