نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان فندقی ترکیه ای با روش اسان در خانه

طرز تهیه نان فندقی

به جز آرد و خمیر مایه تمام مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم آرد و خمیر مایه را هم کم کم اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز می دهیم ند خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم.

طرز تهیه نان فندقی

طرز تهیه نان فندقی:

مواد لازم:

مواد میانی:

برای رومال:

طرز تهیه نان فندقی:

به جز آرد و خمیر مایه تمام مواد را مخلوط می کنیم و هم می زنیم . آرد و خمیر مایه را هم کم کم اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم.

برای مواد میانی کره و روغن مایه را داخل تابه ریخته و آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آرد کمی تغییر رنگ دهد. شکر و فندق را هم اضافه کرده و 5 دقیقه دوباره تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


خمیر را به 7چانه تقسیم می کنیم و هر چانه را تا جایی که می توانیم روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم وقتی همه چانه ها را باز کردید لایه ها را روی هم قرار دهید و مابین لایه ها را با کره آب شده چرب کنید. روی آخرین لایه از مواد میانی ریخته و مانند ویدئو تا می زنیم و داخل قالبی که چرب کرده ایم قرار می دهیم و با مخلوط زرده و شیر رومال زده و کمی از مواد میانی هم روی خمیر می پاشیم و در فری که از قبل روی175درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل