نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر تریلیچه با روش اسان در خانه

طرز تهیه دسر تریلیچه

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید سفیده را با همزن برقی می زنیم تا وقتی که از ظرف نریزد. زرده را با شکر مخلوط می کنیم و با میکسر می زنیم تا کرم رنگ شود و کم کم به سفیده اضافه می کنیم آرد و پکینگ پودر و وانیل را الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط می کنیم

طرز تهیه دسر تریلیچه

طرز تهیه دسر تریلیچه:

مواد لازم:

مواد سس شیری:

برای روی کیک:

مواد سس کاراملی:

طرز تهیه دسر تریلیچه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید سفیده را با همزن برقی می زنیم تا وقتی که از ظرف نریزد.
زرده را با شکر مخلوط می کنیم و با میکسر می زنیم تا کرم رنگ شود و کم کم به سفیده اضافه می کنیم آرد و پکینگ پودر و وانیل را الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط می کنیم داخل ظرف پیرکس کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب می ریزیم و یکدست صاف می کنیم و در فری که از قبل روی 160 درجه گرم شده 35_40 دقیقه می پزیم.


شیر و خامه و شکر را مخلوط می کنیم وروی حرارت گرم می کنیم تا شکر حل شود و بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود.


بعد از سرد شدن کیک کاغذ روغنی را جدا کرده و برعکس داخل قالب می گذاریم. و سس سرد شده را روی کیک می ریزیم.
کرم شانتی را با شیر سرد با همزن می زنیم تا فرم بگیرد مقداری از خامه را برای تزئین روی کیک کنار می گذاریم و بقیه را روی کیک پخش می کنیم و داخل یخچال می گذاریم.


برای سس کارامل شکر را داخل تابه می ریزیم و با حرارت کم کارامل می کنیم وقتی شکر کاراملیزه شد کره را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کره آب شود. بعد خامه را هم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا شکر کامل حل شود.

بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود و روی کیک یکدست می ریزیم با مقداری از کرم شانتی روی سس کارامل با قیف یکبار مصرف ریخته و سوراخ ریزی ایجاد می کنیم و نوارهای عرضی روی سس کارامل می زنیم با سیخ چوبی طرح می زنیم و 3_4 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد سرو می کنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل