نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک مرغ به روش اسان در خانه

طرز تهیه بورک مرغ

ابتدا خمیر را آماده می کنیم .مواد خشک را مخلوط می کنیم. بعد کره را اضافه می کنیم و به تدریج آب را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و 15_20 دقیقه استراحت می دهیم.

طرز تهیه بورک مرغ

طرز تهیه بورک مرغ:

مواد خمیر:

مواد میانی:

برای باز کردن خمیر:

برای رومال:

طرز تهیه بورک مرغ:

ابتدا خمیر را آماده می کنیم .مواد خشک را مخلوط می کنیم. بعد کره را اضافه می کنیم و به تدریج آب را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و 15_20 دقیقه استراحت می دهیم.
برای مواد میانی پیاز و مرغ را داخل غذاساز خرد می کنیم . روغن مایع را داخل تابه ریخته ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم و بعد مرغ را اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی آب مرغ کشیده شد ادویجات را هم اضافه می کنیم و در آخر جعفری را مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.


خمیر را به چهار قسمت چانه می کنیم بعد یکی یکی چانه ها را باز کرده و رویشان کره مالیده و مانند ویدئو تا می زنیم. (در حین کار روی خمیرها را بپوشانید) وقتی هر چهار چانه را به این صورت تا زدیم از چانه اولی دوباره خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم سطح کار را چرب کنید تا خمیر نچسبد از مواد میانی یک طرف خمیر گذاشته و مانند ویدئو رول می کنیم و در سینی ف ی که کاغذ روغنی انداختیم قرار می دهیم با مخلوط زرده و شیر رومال زده و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل