طرز تهیه بورک اسفناج:
مواد سس:
- 125گرم کره آب شده
- یک لیوان شیر
- یک شیشه آب معدنی گازدار
- دو قاشق ماست
- نمک
- یک بسته یوفکای باقلوا
مواد میانی:
- یک کیلو اسفناج شسته و خرد شده
- پنیر سفید
- سه قاشق روغن مایع
- نمک فلفل سیاه و پول ببر
- یک عدد پیاز
طرز تهیه بورک اسفناج:
ابتدا پیاز را با سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم. بعد اسفناج را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب اسفناج کامل کشیده شود. نمک و فلفل اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم بعد از سرد شدن پنیر را هم به مواد اضافه می کنیم.
کره را آب کرده و آب معدنی گازدار شیر ماست و نمک را مخلوط می کنیم. یک یوفکا را پهن کرده و با فرچه کامل از سس می زنیم و لایه بعدی را رویش قرار می دهیم. تا چهار لایه همین طور مابین یوفکاها از سس می زنیم از مواد میانی قسمت بالایی یوفکا قرار داده و اول می کنیم و در سیتی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم .
به همین ترتیب تمام یوفکاها را آماده می کنیم و برش می زنیم و سس باقی مانده را روی یوفکاها می ریزیم و 3-4ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سس جذب شود می توان از شب آماده کرد و صبح پخت و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی یوفکاها می پزیم.
نوش جان