نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک اسفناج ترکیه ای به روش اسان در خانه

طرز تهیه بورک اسفناج

ابتدا پیاز را با سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم بعد اسفناج را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب اسفناج کامل کشیده شود نمک و فلفل اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم بعد از سرد شدن پنیر را هم به مواد اضافه می کنیم.

طرز تهیه بورک اسفناج:

مواد سس:

مواد میانی:

طرز تهیه بورک اسفناج:

ابتدا پیاز را با سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم. بعد اسفناج را اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب اسفناج کامل کشیده شود. نمک و فلفل اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم بعد از سرد شدن پنیر را هم به مواد اضافه می کنیم.


کره را آب کرده و آب معدنی گازدار شیر ماست و نمک را مخلوط می کنیم. یک یوفکا را پهن کرده و با فرچه کامل از سس می زنیم و لایه بعدی را رویش قرار می دهیم. تا چهار لایه همین طور مابین یوفکاها از سس می زنیم از مواد میانی قسمت بالایی یوفکا قرار داده و اول می کنیم و در سیتی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم .

به همین ترتیب تمام یوفکاها را آماده می کنیم و برش می زنیم و سس باقی مانده را روی یوفکاها می ریزیم و 3-4ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سس جذب شود می توان از شب آماده کرد و صبح پخت و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی یوفکاها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل