نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلوا استانبولی به روش اسان در خانه

طرز تهیه باقلوا استانبولی

ابتدا شربت را آماده کنید 5دقیقه جوشانده و بگذارید تا خنک شود. تمام مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. خمیر را به 10چانه تقسیم کنید. چانه ها را با وردنه به اندازه بشقاب باز کنید .

طرز تهیه باقلوا استانبولی

طرز تهیه باقلوا استانبولی :

مواد لازم:

برای باز کردن خمیر:

لای باقلوا:

برای روی باقلوا:

مواد شربت:

طرز تهیه باقلوا استانبولی:

ابتدا شربت را آماده کنید. 5دقیقه بجوشانید و بگذارید تا خنک شود.
تمام مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
خمیر را به 10چانه تقسیم کنید. چانه ها را با وردنه به اندازه بشقاب باز کنید .

بین لایه ها نشاسته بزنید و 10 لایه را روی هم قرار دهید. تا جایی که می توانید نازک باز کنید از وسط نصف کنید و گردو پاشیده رول کنید و در سینی فر که چرب کرده است بچینید .

کره را آب کنید و کف روی کره را بگیرید و روی باقلوا ها بریزید و در فری که از قبل روی200درجه گرم شده حدود 30-40دقیقه تا طلایی شدن روی باقلوا ها بپزید بعد از فر خارج کرده و وقتی کمی از داغی اولیه افتاد شربت سرد را روی باقلوا ها بریزید و 3-4ساعت بگذارید تا شربت جذب شود.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل