• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوا استانبولی به روش اسان در خانه

    طرز تهیه باقلوا استانبولی
    طرز تهیه باقلوا استانبولی

    طرز تهیه باقلوا استانبولی :

    • اندازه لیوان250میلی
    • اندازه استکان125میلی
    • اندازه قالب25در35

    مواد لازم:

    • یک عدد تخم مرغ
    • یک استکان آب
    • یک استکان روغن مایع
    • یک استکان شیر
    • یک قاشق غذاخوری سرکه
    • یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
    • 6/5الی 7 استکان آرد (با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید )

    برای باز کردن خمیر:

    • دو لیوان نشاسته (گندم یا ذرت )

    لای باقلوا:

    • یک و نیم لیوان گردوی خرد شده

    برای روی باقلوا:

    • 250گرم کره آب شده

    مواد شربت:

    • سه لیوان شکر
    • سه لیوان آب
    • یک چهارم لیمو

    طرز تهیه باقلوا استانبولی:

    ابتدا شربت را آماده کنید. 5دقیقه بجوشانید و بگذارید تا خنک شود.
    تمام مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
    خمیر را به 10چانه تقسیم کنید. چانه ها را با وردنه به اندازه بشقاب باز کنید .

    بین لایه ها نشاسته بزنید و 10 لایه را روی هم قرار دهید. تا جایی که می توانید نازک باز کنید از وسط نصف کنید و گردو پاشیده رول کنید و در سینی فر که چرب کرده است بچینید .

    کره را آب کنید و کف روی کره را بگیرید و روی باقلوا ها بریزید و در فری که از قبل روی200درجه گرم شده حدود 30-40دقیقه تا طلایی شدن روی باقلوا ها بپزید بعد از فر خارج کرده و وقتی کمی از داغی اولیه افتاد شربت سرد را روی باقلوا ها بریزید و 3-4ساعت بگذارید تا شربت جذب شود.
    نوش جان

    About The Author