نماد سایت دریای شرق

شیرینی قرابیه سیب : طرز تهیه با روش اسان در خانه

شیرینی قرابیه سیب

تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود خمیر را بین دوتا کاغذ روغنی باز می کنیم و قالب می زنیم از مواد میانی یا قسمت خمیر گذاشته و تا می زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و با زرده تخم مرغ رومال زده و بادام پرک شده م ریزیم و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم. بعد از خنک شدن روی شیرینی ها می توانیم پودر قند بپاشیم.

شیرینی قرابیه سیب

طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب :

مواد خمیر:

مواد میانی:

برای روی شیرینی:

طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب :

سیب ها را رنده می کنیم . با شکر و دارچین تا کشیده شدن آب سیب ها می پزیم.
تمام مواد خمیر را مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی تهیه شود. خمیر را بین دوتا کاغذ روغنی باز می کنیم و قالب می زنیم. از مواد میانی یا قسمت خمیر گذاشته و تا می زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم . با زرده تخم مرغ رومال زده و بادام پرک شده م ریزیم و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم. بعد از خنک شدن روی شیرینی ها می توانیم پودر قند بپاشیم.


نوش جان

خروج از نسخه موبایل