نماد سایت دریای شرق

شیرینی شام تاتلیسی طرز تهیه به روش آسان در خانه

شیرینی شام تاتلیسی

ایرمیک و شکر و آب و پکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم .کف ظرف پیرکس از مخلوط شیره و آب می مالیم و نصف مواد را داخل ظرف پخش می کنیم دوباره از مخلوط شیره مالیده و بقیه مواد را هم یکدست پخش می کنیم و دوباره با شیره انگور رومال می زنیم. با چاقو برش زده و بادام زمینی می چینیم و حداقل یکی دو ساعت استراحت می دهیم.

طرز تهیه شیرینی شام تاتلیسی:

مواد لازم:

طرز تهیه شیرینی شام تاتلیسی:

ایرمیک و شکر و آب و پکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم .کف ظرف پیرکس از مخلوط شیره و آب می مالیم و نصف مواد را داخل ظرف پخش می کنیم دوباره از مخلوط شیره مالیده و بقیه مواد را هم یکدست پخش می کنیم و دوباره با شیره انگور رومال می زنیم. با چاقو برش زده و بادام زمینی می چینیم و حداقل یکی دو ساعت استراحت می دهیم.


برای شربت شکر و آب و یک تکه لیمو را می جوشانیم و بعد از به جوش آمدن 10دقیقه می جوشانیم تا قوام بگیرد و می گذاریم تا ولرم شود.


شیرینی را در فری که از قبل روی 180درجه گرم کرده ایم تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم.
بعد از در آوردن از فر شربت ولرم نزدیک سرد شدن را روی شیرینی های داغ میریزیم و 3-4 ساعت می گذاریم بماند. برای نتیجه بهتر می توانید یک شب در یخچال بگذارید و بعد میل نمایید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل