نماد سایت دریای شرق

شیرینی تاس کادایف : طرز تهیه با روش اسان در خانه

شیرینی تاس کادایف

ابتدا شربت را آماده می کنیم . شکر و آب و یک برش لیمو را می جوشانیم.. بعد از به جوش آمدن با حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم تا قوام بگیرد تا شیرینی خمیر نشود. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل خنک شود. حتی می توانیم شب شربت را داخل یخچال بگذاریم و روز بعد استفاده کنیم تا کامل سرد باشد.

شیرینی تاس کادایف

طرز تهیه شیرینی تاس کادایف:

مواد لازم:

برای داخل شیرینی:

برای روی شیرینی:

مواد شربت:

طرز تهیه شیرینی تاس کادایف:

ابتدا شربت را آماده می کنیم . شکر و آب و یک برش لیمو را می جوشانیم.. بعد از به جوش آمدن با حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم تا قوام بگیرد تا شیرینی خمیر نشود. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل خنک شود. حتی می توانیم شب شربت را داخل یخچال بگذاریم و روز بعد استفاده کنیم تا کامل سرد باشد.


تمام مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم . قوام خمیر باید شل باشد. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. داخل تابه نسوز داغ مثل پنکیک با ملاقه از مواد ریخته و با حرارت متوسط یک طرف را می پزیم. بعد از پخت یک طرف روی دستمال سفره تمیزی قرار می دهیم . رویش را می پوشانیم تا خشک نشود .

وقتی تمام خمیر تمام شد با قاشق چایخوری مقداری گردو داخلشان می گذاریم. با دست کناره ها را فشار می دهیم تا داخل روغن باز نشود . در روغن داغ سرخ می کنیم . بلافاصله داخل شربت سرد می اندازیم . 3_4 دور برگردانده و از شربت خارج کرده و در ظرف می چینیم . به دلخواه تزئین می کنیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل