دستور تهیه کیک خیس :
مواد لازم:
- سه عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک لیوان ماست
- نصف لیوان روغن مایع
- دو لیوان آرد
- یک قاشق غذاخوری پگینگ پودر
- وانیل
- دو قاشق کاکائو
مواد سس:
- دو لیوان شیر
- دو قاشق شکر
- دو قاشق کاکائو
- نصف لیوان روغن مایع
- 25گرم شکلات
دستور تهیه کیک خیس :
تخم مرغ و شکر را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود بعد ماست و روغن مایع را هم مخلوط کنید مواد خشک را هم داخل مایع الک کنید و کمی با هم زن بزنید تا یکدست شود.
قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و کمی تکان دهید تا یکدست پخش شود و در فری که از قبل روی180درجه گرم شده حدود 20دقیقه با کنترل بپزید.
بعد از در آوردن از فر با سیخ چوبی روی کیک سوراخ هایی ایجاد کنید و بگذارید تا خنک شود.
مواد سس به جز شکلات را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا دانه های شکر حل شود نیاز به جوشاندن نیست.
از روی حرارت برداشته و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
کیک را بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید تا مطمئن شوید که به قالب نچسبیده است دوباره داخل قالب بگذارید و سس گرم را روی کیک بریزید و 10 دقیقه با بشقابی روی قالب را بپوشانید بعد روی ظرف سرد برگردانید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان