طرز تهیه تپسی بورک :
مواد لازم:
- یوفکا
- مواد سس:
- یک قاشق کره
- دو عدد تخم مرغ
- یک لیوان ماست
- یک استکان روغن مایع
- نمک
- برای باقی مانده سس یک شیشه آب گازدار
مواد میانی:
- سه عدد پیاز بزرگ
- 200 گرم گوشت چرخ کرده
- یک استکان روغن مایع
- نمک فلفل سیاه پود فلفل قرمز آویشن نمک
- می توانید از پنیر و شوید هم استفاده کنید
طرز تهیه تپسی بورک:
پیاز را خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهید بعد گوشت را هم اضافه کرده و همراه پیاز خوب تفت می دهید ادویجات را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سس را آماده کنید. یوفکا را از وسط نصف کنید . خوب با سس آغشته کنید . از مواد میانی داخلش بگذارید و رول کنید . حالت حلزونی بدهید و در ظرف پیرکس که کمی چرب کرده اید قرار دهید . همه یوفکاها را به این ترتیب شکل دهید تا ظرف کامل پر شود . به باقی مانده سس یک شیشه آب گازدار اضافه کنید . (می توانید بعد از اضافه کردن سس یک شب داخل یخچال استراحت دهید ).کنجد بپاشید . در فری که از قبل روی 160درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک بپزید.
بعد از در آوردن از فر بگذارید کمی خنک شود. بعد برش بزنید.
نوش جان