نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه باقلوا پسته ای با روش اسان در خانه

طرز تهیه باقلوا پسته

ابتدا داخل کاسه تمام مواد به غیر آرد را مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید .روی سطح آرد پاشی شده خمیر را خوب ورز می دهیم و به 24 چانه تقسیم می کنیم. هر چانه را با مقدار زیادی نشاسته به اندازه یک بشقاب کوچک باز می کنیم . با دستمال تمیزی روی خمیر ها را پوشانده و 40 دقیقه استراحت می دهیم.

طرز تهیه باقلوا پسته ای

طرز تهیه باقلوا پسته ای :

مواد لازم:

برای باز کردن خمیر:

مواد شربت:

برای وسط باقلوا:

طرز تهیه باقلوا پسته ای:

ابتدا داخل کاسه تمام مواد به غیر آرد را مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید . روی سطح آرد پاشی شده خمیر را خوب ورز می دهیم و به 24 چانه تقسیم می کنیم. هر چانه را با مقدار زیادی نشاسته به اندازه یک بشقاب کوچک باز می کنیم . با دستمال تمیزی روی خمیر ها را پوشانده و 40 دقیقه استراحت می دهیم.


سطح کار کمی نشاسته پاشیده و چند تا از خمیر ها را روی هم قرار می دهیم . ما بین‌شان باز نشاسته می پاشیم و به اندازه قالبمان باز می کنیم . وقتی تمام خمیر ها را به این ترتیب باز کردیم یکی یکی یوفکا ها را از هم جدا می کنیم . در قالبی که چرب کرده ایم قرار می دهیم و مابین یوفکا ها را با کره ی آب شده چرب می کنیم.

کناره های را هم که برش زدیم داخل لایه ها استفاده می کنیم وقتی نصف یوفکاها را داخل قالب قرار دهیم پودر پسته و مغز پسته خرد شده می پاشیم و دوباره لایه های بعدی را با چرب کردن روی هم قرار می دهیم و با چاقوی تیزی برش زده و کره ی باقی مانده را هم روی باقلوا می زنیم و در فری که روی 195 درجه گرم شده 10 دقیقه می پزیم سپس حرارت را روی 180 درجه گذاشته و 30 دقیقه با کنترل بپزید.

تزئین:


5 دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربتی که کمی ولرم شده را روی باقلوا بریزد. بعد از سرد شدن با پودر پسته تزئین کنید.
برای شربت شکر و آب و لیمو را مخلوط کنید و 30 دقیقه با حرارت کم بجوشانید.
به جای پسته می توانید از گردوی خرد شده استفاده نمایید.
تا جایی که می توانید یوفکا ها را نازک باز کنید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل