طرز تهیه تارت سیب :
مواد مورد نیاز:
- 125 گرم کره هم دمای محیط
- یک عدد تخم مرغ
- نصف استکان روغن مایع
- یک استکان پودر شکر
- یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)
- یک پاکت وانیل شکری(نصف قاشق چایخوری)
- یک قاشق مرباخوری سرکه
- سه لیوان آرد
مواد میانی:
- 5 عدد سیب متوسط
- 6 قاشق شکر
- یک قاشق مرباخوری دارچین
- یک استکان گردو
طرز تهیه تارت سیب :
برای خمیر تمام مواد به جز آرد را مخلوط می کنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. یک سوم خمیر را جدا کرده و داخل کیسه فریزر می گذاریم و در فریزر قرار می دهیم بقیق خمیر را داخل یخچال می گذاریم.
سیب ها را رنده می کنیم و شکر اضافه کرده و تا کشیده شدن آب سیب می پزیم بعد از روی حرارت برداشته و دارچین و گردو اضافه می کنیم و می گذاریم تا ولرم شود.
خمیری را که داخل یخچال گذاشته ایم در قالب تارت پهن می کنیم و با چنگال سوراخ می کنیم و مواد سیب را روی خمیر پخش می کنیم.
خمیری را که داخل فریزر گذاشته بودیم را روی تارت رنده می کنیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی تارت حدود 40 دقیقه با کنترل می پزیم.
وقتی از داغی افتاد روی تارت پودر شکر الک کنید و سرو نمایید.
نوش جان