نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کروسان خانگی به روش اسان در خانه

طرز تهیه کروسان خانگی

داخل کاسه‌ای شیر آب حبه قند خمیر مایه و نمک را مخلوط می کنیم آرد را کم‌کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم 25 کره کره را هم اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم.

طرز تهیه کروسان

طرز تهیه کروسان خانگی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کروسان خانگی

ابتدا 250 گرم کره را وسط کاغذ روغنی صاف می کنیم و داخل یخچال می گذاریم.
داخل کاسه‌ای شیر آب حبه قند خمیر مایه و نمک را مخلوط می کنیم آرد را کم‌کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم 25 کره کره را هم اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و روی سطح آرد پاشی شده باز می کنیم.


کره را از یخچال در آورده و یک طرف خمیر قرار می دهیم و طرف دیگر خمیر را روی کره بر می گردانیم و با وردنه آرام با ضربه زدن خمیر را باز می کنیم و دوباره سه لا تا می زنیم و وسط کاغذ روغنی گذاشته و نیم ساعت خمیر را داخل یخچال می گذاریم دوباره خمیر را از یخچال در آورده با وردنه باز می کنیم و تا زده و دوباره 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.

خمیر را از یخچال در آورده به شکل مستطیل باز می کنیم و به شکل مثلث برش می زنیم قسمت پهن خمیر را یک برش کوچک می زنیم و رول می کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم طوری که قسمت آخر خمیر در زیر قرار بگیرد می چینیم روی خمیرها را پوشانده و 30 دقیقه استراحت می دهیم زرده را با یک قاشق شیر مخلوط می کنیم و رومال می زنیم و در فری که روی 200 درجه گرم شده ابتدا 7 دقیقه می پزیم و سپس روی 180 درجه تا طلایی شدن روی کروسان ها می پزیم.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل