نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ماهی پنیری + نکات کلیدی

طرز تهیه ماهی پنیری

ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید.

طرز تهیه ماهی پنیری

طرز تهیه ماهی پوسته پنیری:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ماهی پنیری

ماهی را با آب لیمو و ادویه در یک ظرف بجوشانید تا پخته شود. سپس به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. خمیری از پنیر به دست می آید.
فیله ها را در آرد فرو کرده و سپس با خمیر پنیر بپوشانید.
فیله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
غذا را با جعفری و لیمو سرو کنید.

غذای شما اماده است!

خروج از نسخه موبایل