چیز کیک هویج
مواد مورد نیاز چیز کیک هویج :
- 3/4 فنجان آرد همه منظوره (ساده).
- 1/2 فنجان آرد گندم کامل (سبوس دار).
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 فنجان روغن (می توانید از روغن نارگیل ذوب شده استفاده کنید)
- 1/4 فنجان سس سیب (یا روغن) شیرین نشده
- 1/4 فنجان شیر بادام شیرین نشده (یا هر شیر)
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2/3 فنجان شیرین کننده گرانول طبیعی (یا شکر)
- 1/3 فنجان شکر نارگیل (یا شکر قهوه ای روشن)
- 1 1/4 فنجان هویج ریز رنده شده
کیک پنیر:
- 1 فنجان (8 اونس | 250 گرم) پنیر خامه ای سبک، در دمای اتاق
- 1/2 فنجان ماست یونانی بدون چربی
- 1/3 فنجان شیرین کننده پودر طبیعی (یا شکر)
- 1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره (آرد ساده)
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق چایخوری آب لیموی تازه (اختیاری)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
فراستینگ (اختیاری)
- 1/3 فنجان پنیر خامه ای، در دمای اتاق
- 3/4 فنجان شیرین کننده پودر طبیعی (یا شکر)
- 1/3 فنجان ماست یونانی ساده بدون چربی
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- 1/4 فنجان گردو خرد شده برای تزئین
طرز تهیه چیز کیک هویج
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید | 350 درجه فارنهایت. یک تابه فنری گرد 20 سانتی را با اسپری روغن پخت و پز کمی چرب کنید، کاغذ پخت بپوشانید و کنار بگذارید.
برای کیک:
- در یک کاسه بزرگ، آرد، دارچین، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- در ظرفی جداگانه روغن، سس سیب، شیر بادام، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. شیرین کننده گرانول (یا شکر) و شکر نارگیل (یا شکر قهوه ای) را با مواد مرطوب مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- مواد خشک و هویج رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
برای مخلوط چیزکیک:
- مواد چیزکیک را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود (حدود یک دقیقه با سرعت کم).
چیزکیک را جمع کنید:
- نیمی از خمیر کیک هویج را به طور مساوی در قالب آماده شده بریزید. 1/3 از مخلوط پنیر خامه ای را روی لایه کیک هویج بریزید (آن را نچرخانید). باقیمانده کیک هویج را با قاشق روی لایه پنیر خامه ای بریزید، سپس مابقی مخلوط چیزکیک را روی لایه کیک هویج بریزید تا کاملا بپوشاند.
- در فر از قبل گرم شده به مدت 65 تا 70 دقیقه بپزید، تا زمانی که وسط آن کاملاً سفت شود . اگر بعد از 30 دقیقه دیدید در حال قهوهای شدن است، روی کیک را فویل بزنید و مراقب باشید فویل به چیزکیک نچسبد). از فر خارج کنید و اجازه دهید یک ساعت یا بیشتر خنک شود. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
برای فراستینگ:
همه مواد پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود. فراستینگ را به طور یکنواخت روی و کناره های چیزکیک پخش کنید. با گردو ی خرد شده تزئین کنید.
نکات چیز کیک هویج
تا دو روز قبل از سرو قابل تهیه است. تا 3 روز در یخچال نگهداری شود.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !