چیزکیک توت فرنگی نارگیل شبیه به پارفه است اما بدون لایه بندی لازم! توت فرنگی های رسیده و آبدار (یا هر نوع توت دلخواه) که با خامه چیزکیک غلیظ پوشیده شده است!
اکثر دستور العمل های این چیزکیک محبوب شامل مخلوط پودینگ، مارشمالو، خامه فرم گرفته و برش های موز است. من نمی توانم یک چیزکیک را تصور کنم که فقط از مخلوط پودینگ خشک طعم دار تشکیل شده باشد.
من ترجیح دادم موز را کنار بگذارم و به جای آنها تکههای نارگیل برشته شده و نارگیل خرد شده (یا خشک شده) را جایگزین کردم تا بافت و تردی بیشتری به آن اضافه کنم! یک حس طعم بهار/تابستان در یک کاسه.
برای سالمتر کردن این سالاد، من خامه نارگیل درست کردم و به جای خامه از آن استفاده کردم (اما اگر خامه نارگیل دوست ندارید میتوانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید)
مواد مورد نیاز:
- 1 قوطی شیر نارگیل پرچرب، یک شب در یخچال نگهداری شود
- 8 اونس | 250 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
- 1/3 فنجان پودر قند یا شیرین کننده
- 2 پوند | 1 کیلوگرم توت فرنگی، خرد شده
- 1/4 فنجان نارگیل خرد شده یا خشک شده
- 1/4 فنجان نارگیل برشته شده
طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی نارگیل
- قوطی شیر نارگیل را با احتیاط باز کنید و خامه غلیظی را که در بالا قرار دارد روی مایع/آب نارگیل بردارید. خامه را به ظرفی بریزید . خامه نارگیل را بزنید تا غلیظ شود.
- در یک کاسه بزرگ دیگر پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
- خامه نارگیل را داخل پنیر خامه ای بریزید؛ شکر را اضافه کنید و با سرعت کم به خوبی با همزن بزنید.
- توت فرنگی و نارگیل را به آرامی داخل مخلوط چیزکیک بریزید. با برش های توت فرنگی اضافی (اختیاری) و نارگیل تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !