نماد سایت دریای شرق

پوره سیب زمینی خامه ای : طرز تهیه با روش آسان

پوره سیب زمینی خامه ای

پوره سیب زمینی آهسته پز خامه ای به طرز فوق العاده ای آسان درست می شود و بدون شک به دستور پخت مورد علاقه شما تبدیل خواهد شد!

اگر این دستور العمل پوره سیب زمینی خامه ای را امتحان نکنید، چیزهای خوب را از دست داده اید!

بسیار همه کاره و بسیار خامه ای با استفاده از تنها نیمی از مقدار کره نسبت به دستور معمول پوره سیب زمینی، می توانید اینها را هر طور که دوست دارید درست کنید! به عنوان مثال: من دوست دارم پارمزان و سیر تازه رنده شده را به این دستور اضافه کنم!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

نکات

*اگر دوست دارید پوست را در پوره خود داشته باشید، می توانید از سیب زمینی بدون پوست استفاده کنید! اگر درب آن روی آرام پز بماند تا چند ساعت پس از له کردن، قوام خامه ای خود را حفظ می کند. اگر درب آن برداشته شده و سیب زمینی ها کمی خشک شده اند، فقط کمی شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل