طرز تهیه چیزکیک آناناس
این یکی از آن دستور العمل هایی است که می توانید در 30 دقیقه – از جمله زمان خنک شدن – از ابتدا تا انتها داشته باشید. و مناسب برای هوای گرمتر و شب های تابستانی!
اگر به دنبال یک دسر سریع هستید پس این رویایی است که به حقیقت پیوسته است.
مواد مورد نیاز:
برای پایه
- 1 فنجان خرده کراکر گراهام
- 1/4 فنجان کره، ذوب شده
- 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول (یا شیرین کننده طبیعی)
برای فیلینگ
- 1 x 8 اونس | 250 گرم پنیر خامه ای ، نرم شده
- 1/2 فنجان خامه غلیظ (یا خامه سنگین).
- 1/2 فنجان ماست یونانی ساده
- 4 قاشق غذاخوری شکر گرانول (یا شیرین کننده طبیعی)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- 8 اونس | 230 گرم آناناس ورقه شده (قطع شده یا تازه — حدود 4 برش)، له شده یا ریز خرد شده
- برش های آناناس اضافی، برای تزئین
- گیلاس ، برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه چیزکیک آناناس
- خرده های کراکر گراهام را با کره ذوب شده و شکر (یا شیرین کننده طبیعی ) با هم ترکیب کنید. کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگتر، پنیر خامه ای، خامه و شکر (یا شیرین کننده) را با همزن برقی با سرعت متوسط به بالا بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. ماست، آناناس و وانیل را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
- مخلوط بیسکویت را بین 4 لیوان سرو تقسیم کنید و به پایه هر لیوان فشار دهید.
- با مخلوط پنیر خامه ای تکرار کنید؛ روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
- برای سرو، با آناناس اضافی و یک گیلاس در مرکز حلقه آناناس تزئین کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !