نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه املت اسپانیایی !!

طرز تهیه املت اسپانیایی

املت اسپانیایی (تورتیلا اسپانیایی) کاملاً گرم یا سرد سرو می شود و درست کردن آن بسیار آسان است!

سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و تخم‌مرغ این دستور غذای محبوب املت اسپانیایی (تورتیلا) را تشکیل می‌دهند که برای پیک‌نیک و مهمانی‌ها مناسب است!

به طور معمول، یک تورتیلای معمولی ابتدا با سرخ کردن سیب زمینی ها در 1 تا 2 فنجان روغن، بسته به تعداد سیب زمینی هایی که استفاده می کنید، درست می شود. با این حال مادر من توانسته این مقدار را به 1/2 فنجان کاهش دهد که دقیقاً همان نتایج ترد و طلایی را با نصف چربی می دهد! تا زمانی که از یک تابه نچسب با کیفیت خوب برای جلوگیری از چسبندگی استفاده می کنید، 1/2 فنجان مقدار مناسبی روغن است.

با سالاد سرو کنید یا به عنوان پیش غذا استفاده کنید. برای میان وعده عالی است.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه املت اسپانیایی

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل