سوپ ریحان و گوجه فرنگی
مواد مورد نیاز
- 1.2 کیلوگرم | 2 1/2 پوند گوجه فرنگی ، از طول نصف شده
- 600 گرم | 1 1/4 پوند گوجه فرنگی گیلاسی، از طول نصف شده
- 8 حبه سیر کامل، پوست کنده و با پشت چاقو له شده
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 1 پیاز زرد بزرگ، خرد شده (اختیاری)
- فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد، دانه گرفته و خرد شده
- 1 سیب زمینی (100 گرم | 3 اونس)، خرد شده
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- 4 فنجان آب گوشت / مرغ
- 2 فنجان برگ های ریحان تازه خرد شده
طرز تهیه سوپ ریحان و گوجه فرنگی
- فر را با دمای 430 درجه فارنهایت گرم کنید | 220 درجه سانتی گراد گوجه فرنگی ها را با حبه های سیر روی سینی فر قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و نمک و فلفل بزنید و حدود 25 دقیقه حرارت دهید یا تا زمانی که روی آن نرم و زغالی شود.
- در حالی که گوجه فرنگی در حال حرارت دادن است، 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه یا تابه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، فلفل (فلفل دلمه ای) و سیب زمینی را اضافه کنید. در حالی که گهگاه هم می زنید بپزید تا پیاز شفاف شود و سیب زمینی در لبه های بیرونی شروع به ترد شدن کند (حدود 6-7 دقیقه). رب گوجه فرنگی را با سیب زمینی و پیاز هم بزنید. آب گوشت / مرغ را به آن اضافه کنید. با نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید ؛ با درب بپوشانید و به جوش بیاورید.
- حرارت را به حداقل برسانید؛ حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی با چنگال له شود، بجوشانید. گوجه فرنگی، سیر و ریحان را به آبگوشت اضافه کنید (در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری ریحان را برای تزئین استفاده کنید). به جوشیدن ادامه دهید تا ریحان فقط نرم شود (حدود 2 دقیقه). سوپ را با استفاده از میکسر مخلوط کنید تا یکدست شود.
- اختیاری: سوپ را در یک صافی یا آبکش بریزید تا پوست و تکههای ضخیم گوجهفرنگی جدا شود تا سوپ نرمتر شود.
- با ریحان اضافی، پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و با نان سیر پنیری سرو کنید
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !