طرز تهیه پای کدو
مواد مورد نیاز
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول سفید
- 1/4 فنجان (55 گرم) شکر قهوه ای روشن
- 1/4 فنجان (55 گرم) شکر قهوه ای تیره
- 15 اونس (440 گرم) پوره کدو تنبل خالص (2 فنجان)
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه (خامه غلیظ شده) یا شیر تبخیر شده
- 3 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- 2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- 1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
- 3/4 قاشق چایخوری نمک
- پوسته پای 23 سانتی
طرز تهیه پای کدو
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کراست پای را آماده کنید. اگر از پوسته پای نپخته استفاده می کنید، قبل از ریختن داخل فیلینگ، پایه را با چنگال چند بار سوراخ کنید تا از حباب های هوا جلوگیری شود. کنار بگذارید.
- تخم مرغ و تمام شکرها را با همزن بزنید تا یکدست شود. پوره کدو تنبل، خامه (یا شیر تبخیر شده)، وانیل، دارچین، زنجبیل، میخک، جوز هندی و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- پوسته پای آماده شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید. فیلینگ را داخل پوسته بریزید و پای را به مدت 15 دقیقه بپزید.
- دمای فر را به 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و 50 تا 55 دقیقه دیگر بپزید، یا زمانی که نوک چاقویی که در وسط قرار داده شده، نسبتا تمیز اما هنوز کمی خیس بیرون آمد. مرکز پای باید کمی شبیه ژله باشد.
- اگر لبه های پوسته شروع به تیره شدن کرد، با یک نوار نازک فویل بپوشانید.
- به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید 2 ساعت خنک شود. (این پای به محض بیرون آمدن از فر پف می کند، اما در حالی که خنک می شود، باد می کند و صاف می شود.)
- برای نگهداری: روی کیک در دمای اتاق را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
نکات
پوره کدو تنبل
به دو روش می توانید پوره کدو تنبل خود را از ابتدا درست کنید.
- تفت دادن: یک کدو تنبل کوچک 2 پوندی را به صورت عمودی از طریق ساقه نصف کنید. برای خراش دادن دانه ها و رشته ها از یک قاشق ذهنی استفاده کنید. کدو تنبل را بچینید، سمت برش را روی یک ورقه پخت خطی قرار دهید. کباب کنید، در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تا زمانی که کاملاً نرم شود (1 ساعت). اجازه دهید خنک شود. گوشت را از روی پوست بتراشید و گوشت را به صورت پوره در غذاساز یا مخلوط کن بسته به اندازه در دسته های دو یا سه تایی بپزید.
- بخار پز: کدو تنبل را به تکه های بزرگ (حدود 2 تا 3 اینچ) خرد کنید و بخارپز کنید تا چنگال نرم شود. همانطور که در بالا ذکر شد مخلوط کنید.
من جوشاندن را توصیه نمی کنم زیرا آب زیادی به کدو جذب می شود. شما یک پوره بیشتر در سمت خشک تر می خواهید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !