نماد سایت دریای شرق

گل کلم کبابی : طرز تهیه با روش آسان !!

گل کلم کبابی یک غذای جانبی خوشمزه با سیر، پیاز کاراملی شده، روغن زیتون و پنیر پارمزان است تا یک سبزی خوشمزه را به میز شام اضافه کنید.

گل کلم کبابی

اگر عاشق سبزیجات برشته هستید (به هویج سوخاری، مارچوبه برشته یا سیب زمینی سرخ شده فکر کنید)، اکنون می توانید گل کلم برشته را به لیست خود اضافه کنید!

این دستور غذا برای کسانی که دیگر نمی توانند گل کلم آب پز یا بخار پز را تحمل کنند عالی است. تفت دادن گل کلم طعم کره ای و مغزی طبیعی آن را به ارمغان می آورد…

بهترین بخش در مورد گل کلم این است که طعم آن بسیار ملایم است، می توانید آن را با هر چاشنی که در دست دارید بپزید و کاملاً آن را تغییر دهید!

نحوه برش گل کلم برای بو دادن

تهیه گل کلم آسان است، فقط مطمئن شوید که همه گل‌ها برای پخت و پز تقریباً یک اندازه باشند.

برای بریدن کل کلم:

طرز پخت گل کلم در فر

برای دستور پخت گل کلم سوخاری ما، فقط به چند ماده ساده نیاز دارید:

با همه این مواد مخلوط کنید و کباب کنید – بعد از کباب شدن در صورت نیاز با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید.

نکات

فر را از قبل گرم کنید: مطمئن شوید که فر شما خوب و داغ است تا لبه های کاراملی شده، طعم آجیلی و نتیجه ترد داشته باشید.
برای تمیز کردن سریع و آسان، ورقه پخت خود را کمی چرب کنید یا با فویل بپوشانید.

باقی مانده ها را دوباره گرم کنید

هر گل کلم بوداده ای را در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید. پس از آماده شدن برای سرو، گل کلم برشته شده را در مایکروویو برای نتیجه سریعتر گرم کنید، یا در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تا زمانی که گرم شود و نتیجه ترد شود.

آیا گل کلم بوداده سالم است؟

کاملا! فیبر بالا، سلامت گوارش را ارتقا می دهد، التهاب را کاهش می دهد و می تواند سلامت ایمنی را در برابر برخی بیماری های مزمن از جمله سرطان، دیابت و بیماری های قلبی تقویت کند.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه گل کلم کبابی

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل