نماد سایت دریای شرق

استافینگ سوسیس و سبزیجات : طرز تهیه با روش آسان

استافینگ سوسیس و سبزیجات

دستور چاشنی ما در داخل نرم و کره ای با لبه های ترد، طلایی و طعم های باورنکردنی است. پیاز، کرفس، سیر و سبزی ها در کره تفت داده می شوند، با نان ریخته می شوند و در آب طعم دار کامل پخته می شوند.

به راحتی برای میز شام تعطیلات خود درست کنید!

دستور چاشنی

همراهی عالی برای بوقلمون ترد و سس، پوره سیب زمینی خامه ای، سالاد بیکن سیب، کاسرول لوبیا سبز، دسر، رول نان، و هر مقدار که می توانید در آن جا بخورید!

درون استافینگ چیست ؟

نحوه درست کردن استافینگ

برای به دست آوردن بهترین چاشنی با لبه های طلایی ترد ، بهتر است از نان خشک استفاده کنید. می توانید نان تازه را فقط تا زمان شروع برشته کردن در فر خشک کنید یا از نان یک روزه استفاده کنید.

من معمولاً برای اطمینان از بهترین نتیجه، نان یک روزه را در فر خشک می کنم.

هر نانی خوب است، با این حال ما ترجیح می دهیم از باگت تکه تکه شده یا به قطعات 2.5 سانتی بریده شده استفاده کنیم.

استافینگ سوسیس

در حالی که نان شما در فر در حال خشک شدن است، سوسیس را به سرعت سرخ کنید .

سوسیس قهوه ای را با طریق مکعب های نان مخلوط کنید.

همانطور که در بالا ذکر شد، کرن بری یک ماده اختیاری است. می توانید همه آنها را کنار بگذارید، یا کشمش یا هویج را جایگزین کنید!

باقی مانده

برای گرم کردن مجدد، ابتدا آن را ذوب کنید، سپس در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید. ممکن است لازم باشد 1/4 تا 1/2 فنجان آب اضافه کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه استافینگ سوسیس و سبزیجات

استافینگ سوسیس و سبزیجات

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل