استافینگ سوسیس و سبزیجات
دستور چاشنی ما در داخل نرم و کره ای با لبه های ترد، طلایی و طعم های باورنکردنی است. پیاز، کرفس، سیر و سبزی ها در کره تفت داده می شوند، با نان ریخته می شوند و در آب طعم دار کامل پخته می شوند.
به راحتی برای میز شام تعطیلات خود درست کنید!
دستور چاشنی
همراهی عالی برای بوقلمون ترد و سس، پوره سیب زمینی خامه ای، سالاد بیکن سیب، کاسرول لوبیا سبز، دسر، رول نان، و هر مقدار که می توانید در آن جا بخورید!
درون استافینگ چیست ؟
- سوسیس سرخ شده در تابه . می توانید از سوسیس مرغ، گوشت گاو یا بوقلمون استفاده کنید. ما عاشق استفاده از طعم تند ایتالیایی هستیم.
- نان – استفاده از نان سفید، سبوس دار یا غلات مناسب است.
- ادویه و سبزیجات- من از مریم گلی، جعفری و رزماری تازه استفاده می کنم. اگر اینها را دوست ندارید، می توانید از ریحان، پونه کوهی، آویشن یا هر گیاه دیگری که دوست دارید استفاده کنید!
نحوه درست کردن استافینگ
برای به دست آوردن بهترین چاشنی با لبه های طلایی ترد ، بهتر است از نان خشک استفاده کنید. می توانید نان تازه را فقط تا زمان شروع برشته کردن در فر خشک کنید یا از نان یک روزه استفاده کنید.
من معمولاً برای اطمینان از بهترین نتیجه، نان یک روزه را در فر خشک می کنم.
هر نانی خوب است، با این حال ما ترجیح می دهیم از باگت تکه تکه شده یا به قطعات 2.5 سانتی بریده شده استفاده کنیم.
استافینگ سوسیس
در حالی که نان شما در فر در حال خشک شدن است، سوسیس را به سرعت سرخ کنید .
سوسیس قهوه ای را با طریق مکعب های نان مخلوط کنید.
- سبزیجات و ادومیه را در کره تفت دهید.
- مخلوط کنید
- روی نان بریزید
- بپزید تا قهوه ای شود.
همانطور که در بالا ذکر شد، کرن بری یک ماده اختیاری است. می توانید همه آنها را کنار بگذارید، یا کشمش یا هویج را جایگزین کنید!
باقی مانده
برای گرم کردن مجدد، ابتدا آن را ذوب کنید، سپس در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید. ممکن است لازم باشد 1/4 تا 1/2 فنجان آب اضافه کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.
مواد مورد نیاز:
- 16 اونس (450 گرم) نان بریده شده به قطعات 2.5 سانتی (نان یک روزه در صورت امکان)
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 1 پوند (500 گرم) سوسیس شیرین یا تند ایتالیایی
- 1/3 فنجان کره بدون نمک
- 1 1/2 فنجان پیاز زرد یا قهوه ای ریز خرد شده، از 1 پیاز بزرگ یا 2 پیاز کوچک
- 1 فنجان کرفس خرد شده، از 2 تا 3 ساقه
- 5 حبه بزرگ سیر خرد شده (یا 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده)
- 1/2 فنجان جعفری خرد شده
- 1 1/2 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
- 3/4 قاشق چایخوری نمک یا بیشتر
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 1/4 فنجان آبگوشت
- آب مرغ کم سدیم 3 فنجان
- 1 عدد تخم مرغ کمی هم زده
- 3/4 فنجان کرن بری خشک اختیاری
طرز تهیه استافینگ سوسیس و سبزیجات
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- مکعب های نان را در یک لایه روی یک تابه قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که خشک و برشته شوند، بپزید. مکعب های نان را به یک کاسه بسیار بزرگ منتقل کنید.
- در همین حال، در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس ها را حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا قهوه ای و پخته شوند و در حین پخت سوسیس را با چنگال خرد کنید. به حبه های نان اضافه کنید.
- در همان ماهیتابه کره را آب کرده و پیاز، کرفس، سیر، جعفری، مریم گلی، رزماری یا آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید. 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. آب مرغ را اضافه کنید (در صورت استفاده) و اجازه دهید آب مرغ به نصف کاهش یابد (حدود 4 دقیقه).
- حرارت را بردارید و با آب مخلوط کنید تا همه طعم ها با هم ترکیب شوند. تخم مرغ زده شده و کرن بری را اضافه کنید و داخل نان بریزید و با قاشق چوبی خیلی خوب هم بزنید تا تمام مایع آن گرفته شود.
- مایه نان را در ظرفی به ابعاد 9*12 اینچ بریزید. به مدت 30 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای شود و وسط آن داغ شود. گرم سرو کنید.
استافینگ سوسیس و سبزیجات
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !