نماد سایت دریای شرق

هویج برشته شده : با عسل و کره و سیر

طرز تهیه هویج برشته شده

هویج برشته شده در فر فقط با کمی سیر و روغن زیتون فوق العاده خوشمزه است. اما این هویج برشته شده با کره سیر عسلی آنها را به سطح جدیدی می برد! هویج کره ای و لطیف بو داده شده با بهترین سس کره سیر عسلی!

هویج برشته شده

بعد از درست کردن سس کره سیر عسلی مورد علاقه خود، چه راهی بهتر از این که آن را روی مقداری هویج بیندازید و اجازه دهید فر کار خودش را بکند؟ این یکی از دستور العمل‌هایی است که من همیشه درست می‌کنم و فکر می‌کردم شما هم مثل ما دوست خواهید داشت!

همه چیز با این سس شگفت انگیز کره سیر عسلی 5 ماده ای شروع می شود! ما این دستور غذا را کمی تغییر دادیم تا با این هویج ها سازگاری بهتری داشته باشد تا تعادل شیرین و شور عالی باشد.

نحوه تفت دادن هویج

چه مدت هویج را کباب کنیم؟

فقط 20 دقیقه طول می کشد تا هویج را برشته کنید، بسته به فر شما، تا یک تابه خوشمزه از هویج برشته شده با کره سیر عسلی در روزهای هفته، آخر هفته یا میز تعطیلات خود داشته باشید.

بعد از اینکه روی باقی مانده سس ریختید با کمی نمک و فلفل اضافه مزه دار کنید!

مواد مورد نیاز

طرز تهیه هویج برشته شده

نکات

*اگر در حین تفت دادن آب زیادی از هویج خارج شد و لعاب غلیظی می خواهید، هویج ها را داخل ماهیتابه بریزید و یک دوغاب نشاسته ذرت را به سس اضافه کنید (1/2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت به 2 قاشق چایخوری آب) و در عین حال آن را هم بزنید. به سرعت تا زمانی که سس غلیظ شود. این کار را تا رسیدن به قوام دلخواه خود تکرار کنید.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل