نماد سایت دریای شرق

آموزش سوپ دال عدس !!

آموزش سوپ دال عدس

پاییز همه چیز در مورد غذای راحتی است، و وقتی صحبت از یک شام سریع در یک روز بارانی می شود، هیچ چیز آرامش بخش تر از سوپ دال دلچسب هندی نیست. از آنجایی که سعی می کنم مصرف نمک را کاهش دهم، با ادویه جات زیاد بازی می کنم و زردچوبه یکی از مواردی است که همیشه راهی برای اضافه کردن آن پیدا می کنم. این ادویه به دلیل خواص شفابخش شگفت‌انگیز آن، و طعم آن کاملاً با دال عدس ترکیب می‌شود، یک عنصر ضروری در هر انباری است.

زردچوبه که به خاطر طعم گرم، فلفلی و کمی تلخش معروف است، یک نیروگاه ضد التهابی است که قرن ها در طب سنتی چینی و هندی مورد استفاده قرار می گیرد. ماده مغذی گیاهی زرد زردچوبه به نام کورکومین به این ادویه رنگ زرد شدید و فواید آنتی اکسیدانی و ضد التهابی معروف آن برای سلامتی می بخشد.

زردچوبه برای درمان انواع بیماری ها، از مشکلات قاعدگی و بیماری های التهابی روده گرفته تا بیماری های مزمن مانند سرطان (به ویژه سرطان روده بزرگ و پروستات و لوسمی) و فیبروز کیستیک استفاده می شود. من از زردچوبه مخصوصاً برای تحریک عملکرد طبیعی سم‌زدایی سلول‌های بدن و آنزیم‌های سم‌زدایی کبد از جمله گلوتاتیون-S-ترانسفراز استفاده می‌کنم.

اثرات کورکومین زمانی که با پیپرین، ماده فعال فلفل سیاه ترکیب می شود، کاتالیز می شود، بنابراین همیشه فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به غذاهای ادویه دار زردچوبه خود اضافه کنید.

شفابخش زردچوبه و عدس قرمز ضال

یک غذای پاییزی دلچسب و آرام بخش با دال عدس ، با استفاده از قدرت شفابخش زردچوبه ضد التهابی فوق العاده.

تجهیزات

مواد مورد نیاز

آموزش سوپ دال عدس

یادداشت

بهتر است به صورت گرم سرو شود و با برگ های جعفری تازه، مخلوط دانه ها و چند قطره شیر نارگیل تزیین شود.

آموزش سوپ دال عدس

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل