نماد سایت دریای شرق

چگونه لاته درست کنیم

چگونه لاته درست کنیم

مواد اصلی

تجهیزات

چگونه لاته درست کنیم : راهنمای سریع

نکات:

مانند تمام نوشیدنی‌های خاص، مهم است که اسپرسو را درست تهیه کنید، اما در کف کردن شیرتان نیز مهارت وجود دارد، چیزی که پل توضیح می‌دهد.

با لاته، مهم است که کف شیر بیش از حد به نوشیدنی وارد نشود. در عوض، شما باید یک لایه خوب و نازک از فوم را برای پوشاندن لاته هدف قرار دهید.

ابتدا سبد فیلتر خود را با سطح مناسب قهوه پر کنید و اسپرسوی خود را طوری تنظیم کنید که در لیوان لاته شما دم بکشد. در حالی که این اتفاق می افتد باید شروع به گرم کردن شیر کنید.

با توجه به اینکه شیر حدود 2/3 لاته را تشکیل می دهد، انجام درست این مرحله حیاتی است.

نکته اصلی: اگر شروع به کار کرده اید، از تقسیم اسپرسو و کف کردن شیر به دو کار مجزا نترسید.

همانطور که در هنگام ایجاد یک کاپوچینو و سایر نوشیدنی های خاص انجام می دهید، پیشنهاد می کنیم فقط 1/3 پارچ شیر خود را پر کنید.

این به این دلیل است که باید فضای کافی در ظرف برای انبساط شیر وجود داشته باشد، اما از طرف دیگر، برای دستیابی به حرکت کف کردن مورد نیاز، باید فضای کافی وجود داشته باشد.

بازوی بخار را به سرعت تخلیه کنید و سپس بازو را درست زیر سطح شیر قرار دهید تا کمی هوا وارد مایع شود.

پس از چند صدای کوتاه و تیز، پارچ شیر را یک اینچ یا بیشتر بالا بیاورید و بازوی بخار را به سمتی قرار دهید که باید حرکت چرخشی خوبی را آغاز کند زیرا شیر شروع به تکامل می کند. قبل از اینکه شیر خیلی داغ شود و طعم خود را از دست بدهد، بازوی بخار را خاموش کرده و آماده ریختن شوید.

شیر را در لیوان خود بریزید. در ابتدا، از یک موقعیت نسبتاً بالا شروع کنید – حدود یک یا دو اینچ بالاتر از لیوان – و سپس به تدریج به سمت پایین حرکت کنید تا زمانی که کوزه تقریباً روی لیوان قرار گیرد و در حین انجام این کار زاویه پارچ را تندتر کنید.

چگونه لاته درست کنیم

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل