نماد سایت دریای شرق

کیک سیب وارونه – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه کیک سیب وارونه

فصل که عوض میشه، میوه‌های فصل قبل دیگه پر طرفدار نیستن و ممکنه مدتها تو کشوی یخچال باقی بمونن! خوب منم چهارتا دونه سیب بی طرفدار داشتم که تبدیلشون کردم به کیک سیب وارونه! همینجوری یه کیک بی ریا… حوصله عکاسی هنری هم نداشتم!

راستی این کیک رو با هر میوه و کمپوتی میشه درست کرد!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک سیب وارونه

پوست سیبها را بگیرید و به صورت ورقه‌هایی به قطر یک سانتیمتر خرد کنید.

کف قالب ۲۵ سانتیمتر را با ۲۰ گرم کره کاملا چرب کنید و ۳ قاشق سوپخوری شکر روی آن بپاشید. سیبهای خرد شده را کف قالب روی لایه شکر و کره بچینید و دو قاشق آب داخل قالب بریزید و قالب را روی شعله کم اجاق گاز قرار دهید تا بدون هم زدن شکر ذوب و سیبها کمی نرم شوند.

در این مدت فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و مایه کیک را آماده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده و نمک را با دور بالای همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

زرده را به همراه شکر و رنده پوست لیمو یا وانیل بزنید تا کرم رنگ شود. روغن یا کره ذوب شده را به تدریج اضافه کنید و وقتی مایه یکدست شد، شیر یا آب را به آن اضافه کنید و چند دور دیگر با همزن بزنید.

زرده و سفیده تخم مرغها را به آرامی بوسیله لیسک با هم مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و طی دو الی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

قالب را از روی حرارت بردارید و مایه کیک را روی سیبهای کف قالب ریخته و به کمک لیسک همه‌جای قالب پخش کنید و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر داغ شده بپزید.

بعد از اتمام زمان پخت ابتدا یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و اگر چیزی به آن نچسبید کیک آماده بوده و میتوانید آن را خارج کنید.

نکات:

برای بیرون آوردن کیک از قالب ده دقیقه صبر کنید و سپس بوسیله یک چاقو کیک را از دیواره‌های قالب جدا کنید و بشقابی که کمی بززگتر از قالب است روی دهانه آن قراررداده و بشقاب و قالب را همزمان سر و ته کنید تا کیک درون بشقاب قرار بگیرد. به خاطر داشته باشید این کار باید حتما قبل از سرد شدن کیک انجام بگیرد در غیر اینصورت کارامل ته قالب باعث چسبیدن آن میشود.

قبل از برش زدن کیک صبر کنید تا کیک به دمای محیط برسد.

خروج از نسخه موبایل