طرز تهیه هات سس خانگی
یکی از سسهای آسون که تو خونه میتونین راحت درستش کنین سس فلفل تند یا همون هات سس هست. تازه به دلخواه خودتون با ترکیب چند مدل فلفل تند و شیرین میتونین نسبت تندی رو طبق ذایقه خودتون تنظیم کنید.
موقع پاک کردن فلفلهای تند دستکش رو فراموش نکنین و مراقب باشین دستتون رو به پوست صورت و چشمها نزنین!
خارج کردن دانههای فلفل تند باعث میشه سس ملایم تری داشته باشید اما اگه دوست دارین سس تندتری داشته باشید دانهها رو نگهدارید.
برای اینکه سس رنگ بهتری داشته باشه از رنگهای یکسان فلفل استفاده کنید. برای سس فلفل تند سبز از فلفلهای سبزرنگ، و برای قرمزها طیف قرمز رو انتخاب کنید!
مواد مورد نیاز:
- فلفل تند یا ترکیبی از فلفل تند و شیرین قرمز یا سبز ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- سیر ۶ حبه
- پیاز ۱ عدد کوچک
- روغن ۱ قاشق سوپخوری
- سرکه ۱ لیوان
- شکر ۱ قاشق سوپخوری
- آب ۲ لیوان
- نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه هات سس خانگی
فلفلها را با چاقو برش بزنید و دانههای آن را خارج کنید و به صورت قطعات کوچکتر خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
سیر پوست گرفته و پیاز خرد شده را نیز اضافه کنید.
روغن، شکر، نمک و آب را به قابلمه اضافه و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود سی دقیقه بپزند و سبزیجات نرم شوند و آب تا حد ممکن تبخیر شود. اجازه دهید مواد خنک شوند سپس آنها را داخل مخلوط کن بریزید و به همراه سرکه خوب پوره کنید.
برای اینکه سس یکدست تری داشته باشید، میتوانید سس را از صافی رد کنید و سپس داخل شیشه بریزید و اجازه دهید حداقل یک هفته استراحت کند تا طعمها به خوبی جا بیفتد.