نماد سایت دریای شرق

لقمه قارچ و تخم مرغ – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ

خوب این یه روش مدیترانه‌ای-خاورمیانه‌ای سرو غذاهای خمیریه…. میتونین از خمیر پیتزا یا نون فانتزی آماده هم استفاده کنید یا اینکه خمیرش رو خودتون درست کنین. این غذا برای صبحانه، برانچ یا عصرانه عالیه!

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای داخل خمیر:

طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ

آب ولرم، شکر، نمک، مایه خمیر و روغن مایع را در ظرفی با هم مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. روی خمیر را بپوشانید و دو ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

برای تهیه مواد میانی، پیاز را خلالی خرد کنید و روی حرارت ملایم با کمی کره یا روغن تفت دهید تا کاراملی شود. قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ نیز بپزد سپس مخلوط را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید تا خنک شود.

خمیر ور آمده را روی سطح کار آرد پاشی شده کمی ورز دهید سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت جداگانه به صورت دایره بازکنید. سعی کنید لبه‌های خمیر از قسمت وسط آن ضخیم‌تر باشد تا بتواند مواد میانی را در میان خمیر نگه دارد.

خمیرهای شکل داده شده را با فاصله داخل سینی فر بچینید و روی سینی را بپوشانید تا نانها نیم ساعت دیگر استراحت کنند. در صورت لزوم مجددا وسط نانها را کمی فشار دهید تا گود شود سپس روی آنها زرده تخم مرغ بمالید. داخل حفره را با کمی مخلوط قارچ و یک عدد تخم مرغ پرکنید و مقداری نمک و فلفل بپاشید.

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی لقمه قارچ را حدود پانزده تا بیست دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند و زرده همچنان عسلی باقی بماند. نانها را به صورت گرم سرو کنید‌

خروج از نسخه موبایل