نماد سایت دریای شرق

ماهی سلمون با سس – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه ماهی سلمون با سس لیمو کره ای

وقت سبزی پلو با ماهیه… گفتم یکی دوتا دستور خوشمزه کاربردی با ماهی داشته باشیم… به جای ماهی سلمون (سمن) از هر ماهی دیگه‌ای مثل قزل‌آلا، انواع ماهی شمال یا جنوب هم می‌تونین استفاده کنید و در کنار سبزی پلو ازش لذت ببرید. به جای لیموترش از نارنج هم می‌تونین استفاده کنین

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای سس لیمو:

طرز تهیه ماهی سلمون با سس

مقداری از کره را داخل قابلمه کوچکی بریزید. سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر به مشام برسد. آرد را به قابلمه اضافه و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود سپس استاک سبزیجات را به تدریج اضافه و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا گلوله نشود. پوست یکی از لیموترشها را رنده کنید نصف قاشق چایخوری از آن را به همراه آب لیمو‌ترش به سس اضافه کنید و اجازه دهید سس به آرامی غلیظ شود. مقدار نمک و فلفل سس را تنظیم کنید و سپس کره باقیمانده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. سس را به صورت گرم در کنار ماهی سرو کنید.

برای سرخ کردن ماهی ، قطعات ماهی را قبل از سرخ کردن از یخچال خارج و اجازه دهید به دمای محیط برسد تا در ماهیتابه به صورت یکنواخت بپزد. رطوبت روی ماهی را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و روی سطح آن را با نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید.

در تابه کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد قطعات ماهی را از سمت گوشت آن داخل تابه قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس یک حبه سیر ، برش لیمو با پوست و ساقه جعفری را داخل روغن درون تابه قرار دهید و صبر کنید قطعات ماهی طلایی شود و سپس آن‌ها را به سمت پوست آن برگردانید تا طلایی شود.

خروج از نسخه موبایل