نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بیسکوییت سابله + نکات کلیدی

طرز تهیه بیسکوییت سابله

این بیسکوییت های سابله در عین سادگی و کم هزینه بودن ، ترد و خوشمزه هستن و میتونین به دلخواه قبل از گذاشتن داخل فر چیزهای مثل خلال بادام یا گردوی خرد شده هم روشون بپاشید. ماندگاری سابله بالاست و طرفدارای شیرینی بیسکوییتی کلاسیک دوسش دارن!

مواد مورد نیاز:

رومال

طرز تهیه بیسکوییت سابله

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و آماده کنار بگذارید.

کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ شوند، تخم‌مرغ‌، وانیل و شیر را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه و با دور کم همزن یا لیسک مخلوط را هم بزنید تا خمیری لطیف که به دست نمیچسبد تهیه شود.

خمیر را یک ساعت در کیسه نایلونی در یخچال استراحت دهید و پس از این مدت بین دو لایه کیسه نایلونی با وردنه به قطر ۳ میلیمتر بازکنید و به شکل دلخواه قالب بزنید. خمیرهای قالب خورده را در سینی فر بچینید.

مواد رومال را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی‌ها را با قلموی مخصوص آشپزی رومال بمالید. در صورت تمایل میتوانید بوسیله چنگال روی شیرینی‌ها خط بیاندازید یا اینکه روی آنها خلال بادام بپاشید.

شیرینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کف شیرینی‌ها رنگ بگیرد در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

دقت کنید برای شیرینی‌های کوچکتر و باریکتر ممکن است زمان کمتری برای پخت نیاز باشد.

در صورت تمایل میتوانید چند دقیقه کوتاه حرارت رویی فر را روشن کنید تا روی سابله‌ها هم طلایی شوند.

خروج از نسخه موبایل