نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه الحريرة + نکات کلیدی

طرز تهیه الحريرة

یه خوراک مراکشی-الجزایری که تو رمضان خیلی طرفدار داره… این خوراک رو میتونین با مرغ هم درست کنین اما اصلش با گوشت تکه‌ای درست میشه میتونین گوشت رو حذف کنین و به جاش فقط از آب قلم یا عصاره گوشت استفاده کنید.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه الحريرة

نخود آبگوشتی را از روز قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

برنج و عدس را نیز از دو ساعت قبل خیس کنید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود

پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. قطعات گوشت را اضافه کنید و به همراه رب گوجه، زردچوبه، زنجبیل و چوب دارچین تفت دهید و سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید در حدی که روی گوشت را بپوشاند و بگذارید گوشت کاملا بپزد سپس آن را ریش ریش کنید و به همراه برنج، عدس و آب قلم و پوره گوجه فرنگی به قابلمه برگردانید و اجازه دهید عدس بپزد.

نخود پخته و گشنیز خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و میزان نمک آن را تنظیم کنید. ده دقیقه قبل از سرو ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا ورمیشل به هم نچسبد.

به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی خوراک بپاشید.

خروج از نسخه موبایل