نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ولش کیک + نکات کلیدی

طرز تهیه ولش کیک

خمیر ولش کیک یا پنکیک اهل وِلز انگلیس شبیه نان بیسکوییتی اسکون تهیه میشه اما مثل پنکیک تو تابه سرخ میشه.

توی بافت ولش کیک معمولا از میوه‌های خشک شده مثل رِدکورنت یا کرنبری استفاده میشه اما از اونجایی که تو ایران در دسترس همه نیست میتونین کشمش بی‌دانه یا قیسی ریز خرد شده رو جایگزین کنیم…

عطر اصلی این دسر با جوز هندیه اما اگه ندارین میتونین از وانیل استفاده کنید.

این شیرینی سریع آماده میشه و با چای عصرانه خیلی میچسبه

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ولش کیک

آرد، شکر، بیکینگ پودر، جوزهندی یا وانیل و کره سرد را درون غذاساز یا به کمک چنگال با هم مخلوط کنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا مواد حالت خرده نان پیدا کند. کشمشها را اضافه و مخلوط کنید.(تصویر دوم)

تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط و به تدریج به اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر کمی خشک به نظر خواهد رسید اما نباید آن را خیلی ورز دهید زیرا کره ذوب شده و خمیر به روغن میافتد و کیفیت شیرینی تغییر میکند؛ در حدی که بتوانید اجزای تشکیل دهنده خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید و فرم خود را حفظ کند ورز خمیر کافی است.(تصویر سوم)

روی سطح کار آردپاشی کنید و خمیر را بوسیله وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر گرد به اندازه دلخواه برش بزنید.(تصویر چهارم)

در تابه کمی کره یا روغن بریزید و خمیرهای قالب خورده را داخل تابه از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. (تصویر پنجم)

مادامی که پنکیکها هنوز گرم هستند روی آنها مقداری شکر یا پودر قند بپاشید.

خروج از نسخه موبایل