نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه رول عدس + نکات کلیدی

طرز تهیه رول عدس

یه غذای گیاهی بدون گوشت دیگه از منطقه مدیترانه که به عنوان فینگرفود و پیش‌غذا و ناهار و شام قابل استفاده است.

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای خمیر:

طرز تهیه رول عدس

عدس را از روز قبل با مقداری آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید سپس با مقداری آب بپزید تا دانه‌ها نرم شوند و عدس را آبکش کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود؛ سیر، زنجبیل رب و ادویه‌جات را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رب رنگ بیاندازد. عدس و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

برای تهیه خمیر، آب جوش. نمک، سرکه، روغن مایع را به آرد گندم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. روی خمیر را بپوشانید و یکساعت در دمای محیط استراحت دهید.

پس از این مدت ، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه به ابعاد ۲۰ در ۴۰ روی سطح ارد پاشی شده نازک باز کنید (هرچه نازکتر بهتر) و نیمی از مخلوط عدس را روی آن پخش کنید و سپس خمیر را رول کنید و داخل سینی فر قرار دهید. با این مواد دو عدد رول عدس خواهید داشت.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و روی رولها را کره ذوب شده یا روغن بمالید و حدود نیم ساعت در فر بپزید تا طلایی شود.

خروج از نسخه موبایل